HTML

Folyó

"Most ne a miérttel foglakozzunk, hanem játszunk, mert már csak kevás időnk van" (szomszéd kisfiú)

Címkék

baba (4) baba; (1) bál (1) barátok (2) bliccelők (1) boldogság (1) budapest (1) család (1) egyetem (3) eljegyzés (1) énblog (14) esküvő (4) este (3) ex (2) férj (4) férj; (1) finn (1) gyerek (6) gyógyszer (1) haj (1) ház (4) ház; (3) hold (1) karácsony (3) koncert (2) közlekedés (2) mester (1) muka (4) nyugdíj (1) reggel (1) reptér (1) szauna (1) sztressz; (1) tanga (1) tél (2) terem (1) tervek (4) zenekar (1) Címkefelhő

Linkblog

26.
október

Kedd!

mákmag  |  Szólj hozzá!

 

Még az a szerencse, hogy ezt a blogot nem tudom otthonról írni, mert annyira bonyolult összedugnom a számítógépet, hogy nem is szeretek nekikezdeni, vagy mire eljutok odáig, hogy végre bekapcsolódik a net, már nincs is kedvem az egészhez! És így mindenki megúszhatja a „de szar az életem” gondolatmenetet, az éjszaka közepén.

Na, jó egy kicsit mesélek a házról, bár olyan sok mondanivalóm nincs, de mivel ez az oldal témája így nem árthat, ha írok róla. Tehát a telek nincsen kimérve, csak úgy nagyjából tudjuk, hogy melyik része lehet a mienk, és ez azért kellemetlen, mert mint említettem (remélem már említettem) olyan, mintha megtűrt betolakodók lennénk akik kisemmizik az ártatlan polgárokat. Akik amúgy nagyon barátságosak. Egy olyan csonkacsalád ahol nincsen apuka, csak beteg nagyszülők, és egy talán szellemi fogyatékos kisfiú... igazán szörnyű, tényleg. De most komolyan az én ügyem megmentetni őket?... nem tudom, persze mindenkinek az ügye a megmentés, nem lehet magunkat kihúzni alóla, és ha csak azt mondom, hogy egyszerűen nem foglalkozom ezzel, mert akkor ez  fejhomokba dugásnak minősül. (mindegy, a lelkiismeret furdalás, meg csak lelkiismerete furdalásnak minősül, és mivel azzal senkinek sem lesz jobb így annak csak akkor van értelme, ha tettekkel párosul.) Az igazi megdöbbenés akkor ért amit amúgy tudtam csak soha nem gondoltam rá, amikor a kissrác közölte velünk, hogy most már szomszédok lettünk!!! -ÚÚ Tényleg, milyen király! Még szerencse hogy csak most mondod, mert különben meggondoltam volna, hogy megvesszük-e a telket. - Na, jó! Félre a gonoszkodást, azzal nem sokra megyünk, meg különben is távol áll a jellemem eredetiétől.

Tehát a lényeg a lényeg mindenkinek jobb lenne, ha ki lenne jelölve a terület és Ők tényleg csak a szomszédok lennének. De ha már kijelöljük, kerítsük is körbe, tehát tegnap Akácfa kerítésoszlopot kerestem a neten. De mielőtt még azt gondolná bárki, hogy akármilyet.... Nem, hölgyeim és uraim csak és kizárólag 2 m fölötti jöhet szóba, mert a párám közölte velem, hogy mivel 180 cm a kerítés rács így 20 cm nem elég az oszlop földben levő részérének tökéletes kiteljesedésére, tartás szempontból (tehát magasabbak a követelmények). Olyan 800 Ft körül van darabja, ha minden igaz talán 2,5 m-enként lehet lerakni, ami azt, jelenti, hogy nekünk olyan 24 db-ra van szükségünk (ha minden igaz) és ez 19 200 Ft, ami, még ha az útiköltséget is hozzászámolom (már, ha nem a szomszédból hozzuk) nem valami drága kerítés. Jó persze jön a drótháló, de azt a férjjelöltem a haverja odaadja, azt mondta, hogy a rendes ár feléért... csak még azt nem tudom, hogy mennyi a rendes ár! De majd annak is utánajárok.

Ennyi történt a házzal!

Az életünkkel meg csak annyi, hogy október 30-án szerettünk volna menni Halász Jutka koncertre, mert a fiam igazi fan... Még csak két éves, de egy csomó számát tudja fejből annyira édes! Megígértük neki, hogy elmegyünk megnézni a Jutka Nénit, de nem kaptunk jegyet, így elhalasztottuk dec.12-re elég nehéz volt ezt az időpontot megtalálni, de remélem addigra már lesz valami jegy, amit nekünk akarnak adni (még sírtam is annyira beleéltem magam, lehet, hogy nem is a gyerek akart menni, hanem anya?). Így most nem tudom, mit kezdek az üres hétvégémmel, de talán meglátogatom a bátyám akinek született a cukor muki kislánya.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mayfly.blog.hu/api/trackback/id/tr852399700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása