HTML

Folyó

"Most ne a miérttel foglakozzunk, hanem játszunk, mert már csak kevás időnk van" (szomszéd kisfiú)

Címkék

baba (4) baba; (1) bál (1) barátok (2) bliccelők (1) boldogság (1) budapest (1) család (1) egyetem (3) eljegyzés (1) énblog (14) esküvő (4) este (3) ex (2) férj (4) férj; (1) finn (1) gyerek (6) gyógyszer (1) haj (1) ház (4) ház; (3) hold (1) karácsony (3) koncert (2) közlekedés (2) mester (1) muka (4) nyugdíj (1) reggel (1) reptér (1) szauna (1) sztressz; (1) tanga (1) tél (2) terem (1) tervek (4) zenekar (1) Címkefelhő

Linkblog

Megőrülök a munkahelyemen!

Tényleg, most odáig jutottunk, hogy már szinte mindenki haragszik mindenkire! Na, jó ez persze nem igaz, mert mondjuk rám nem haragszik senki, de pl.: mindenki utálja a főnökömet, mondjuk ez sem teljesen igaz, mert én például nem utálom. Sajnálom szegénykémet, mert nem egy IQ fighter és ráadásul még egyfolytában lelkizni meg barátkozni akar. De csak annyira szól bele a dolgaidba, hogy neki ne kelljen felelősséget vállalnia. Mindent összevetve a legnagyobb baja az, hogy totál eljátszotta a tekintélyét és most mindenki úgy a fejére nőtt, hogy a dolgozók mondják meg neki, hogy mit csináljon, de persze nekünk az sem jó. Tehát sajnálom, de mivel csak én sajnálom a többiek meg utálják ezért én vagyok itt a fő spicli, aki nem utálja. De mindegy csak azért, hogy hasonlítsak, rájuk nem fogok beállni a sorba.

Jött tegnap anyukám és elmesélte, hogy mennyire elfoglalt és mennyi rengeteg dolga van. Plusz Bélától is folyton azt hallgatom, hogy egész nap nem jut a temérdek munkájának a végére. Hát csak én vagyok naplopó. Jó, most mintha egy kicsit javulna a helyzet, de még mindig szörnyű. Amit egész nap csinálok, az a zenekar kontra Dj nem tudok dönteni. De most találtam egy Dj-t, akit egész szimpatikusnak találok, és beszéltem is vele telefonon, azt mondta, hogy ad egy árajánlatot legkésőbb csütörtökig, azaz ma, remélem nem lesz túl borsos és akkor választhatom őt mert ebbe már beleőrülök. Béla nem nyilatkozik, azt mondja, ebben nem tud dönteni Anyukám egyértelműen a Dj-re szavaz az a kolléganőm aki bár egy kicsit erőszakos, de azért adok a véleményére ő azt mondta. hogy szerinte mindenképpen zenekar. Mondjuk a az a zenekar akit kinéztem 200 e Ft-ért vállalja (http://eskuvoi-zenekar-elozene.hu/) egy lemezlovas meg már van 35 e Ft-ért is. (Mondjuk 20 éves és azt mondja, hogy a kedvence a hause, meg a progressive, de Béla szerint az valami pornó úgyhogy ő mindenképpen a gyereket szeretné http://www.djblack.hu/) tehát sokkal költséghatékonyabb, de most találtam egy másik zenekart is (30 e Ft/fő) akik jöhetnek 3-an 4-en vagy 5-en http://www.oldiesopron.hu/(ez sem olyan drága és mégis csak zenekar). Na mindegy, nem tudok dönteni, egyenlőre, de majd egyszer csak kiválasztom az illetőt és nem változtatok rajta. Ti melyikre szavaznátok?

Kisbéla holnap van velem utoljára, mert az apukájánál tölti a karácsonyt, és előtte elviszi egy héttel utána meg csak 25-én hozza! Tudom, hogy így jobb, de mégis olyan rossz, mert a kari a gyerekektől jó, és így majd csak ott fogja látni a fát először, és anyáéknál már nem lesz olyan meglepő… De nem szomorkodom ezen. Annyi mindenen szomorkodhatnék csak fölöslegesen.

Végül vettem a Bélának ajándékot, bár focicipőt szeretett volna azért mégiscsak egy inget kap nyakkendővel (hi-hi) biztosan utálni fogja. De meg kell mondanom, persze mindenféle félreértés elkerülésének a biztonságával, hogy van egy kb. 50 éves kolléganője, (zárójeles megjegyzés: aki azért elég jól tartja magát) aki szintén inget vett neki karácsonyra (???) És most az én ajándékom olyan mintha kétségbe esetten próbálnám a béna (szottyant mellű) kollegináját utánozni. A csaj különben nem piskóta, nem merte neki azt mondani, hogy olyan mintha a fiam lennél, mert annyira gondolom, nem tartja magát öregnek, hanem olyan mintha a testvérem lennél ezért vettem neked ezt a méreg drága fingom sin milyen márkájú ingibingit.

Nos, ennyit mostanra, ja még elmesélem, hogy tönkrement a szélvédőmosóm, és azzal a fantasztikus trükkel tudok utazni az autóban, hogy van nálam egy 2l-es flakon tele vízzel, és amikor már tényleg nem látok ki akkor lehúzom az ablakot és menet közben megpróbálom rálöttyinteni, meg persze kormány, meg gáz meg ablaktörlőzés… nem életveszélyes de még mindig jobb mint nem kilátni.

 

 

 

Címkék: énblog közlekedés karácsony muka

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mayfly.blog.hu/api/trackback/id/tr752519385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása